martes, mayo 29, 2007

SENTIMENT I MATÈRIA

Els primers dies, davant meu se’m presentava una nova matèria de la qual hem quedava tot per descobrir, el fang, i sense saber-ho també una nova assignatura.

Al principi, el fang era prou difícil de modelar i de donar forma, bé, donar forma no és el difícil, ho és donar-li la forma que tu vols , representar a la model tal com és i no com ja saps o penses que és. Però les dificultats i la por m’anaven desapareixent a mesura que avançaven les sessions i la meva confiança amb el fang anava augmentant. Enguany he aprés i descobert moltes coses sobre que és el fang, que és l’escultura i com mirar més enllà del que veuen els meus ulls.

L’opinió sobre aquesta assignatura ha canviat d’una forma radical en mi i hem complau dir que ha canviat per a bé i de que ara, sento la necessitat de saber més coses sobre aquesta tècnica. Però això crec que és una cosa que sols s’aprèn amb la pràctica, que les coses bàsiques, o la gran majoria, ja ens les a ensenyat Jorge Egea i la resta ens queda per descobrir-la als alumnes.

No hay comentarios: