miércoles, mayo 30, 2007

Conclusió resum sobre la classe i el seu procès




Escultura II m’interessava més que Escultura I però a segon tenim moltes més assignatures i horaris solapats, això a molts ens impedeix aprofundir en el contingut de l’assignatura per més que ens motivi, aquesta assignatura és de les que mereixen aprofundir i seguir treballant i modelant moltes més hores que les lectives per assolir un bon rendiment. Si nomès cursessim dues assignatures per quatrimestre seria ideal per treure’n un bon resultat tenint en compte que l’assignatura dura més o menys tres mesos.
En general el procès de l’assignatura m’ha agradat, pocs professors de la facultat ens fan modelar i crec que és bàsic per a l’escultura tant com el dibuix, modelar és dibuixar en escultura, en les tres dimensions. Potser enlloc de fer una postura fixa també en podriem haver fet dues de diferents per plantejar dos problemes i dues situacions tot i que no hauriem pogut arribar al nivell d’acabats que alguns companys de la classe han assolit per falta d’hores.
Pel que fa a les aportacions del blog al principi m’ha costat adaptar-me a aquest tipus de treball per descostum d’utilitzar mitjants informàtics i menys en escultura i em va costar veure la relació directa amb ella, però en poder llegir les aportacions dels altres, vaig veure una nova forma dinàmica d’intercanviar els nostres pensaments i poder veure el treball i la direcció de cadascú, poc a poc ens haurem d’anar adaptant i aprofitar els avantatges que internet ens pot aportar ja que és fantàstic poder cosultar els treballs de la gent de la classe a qualssevol hora i des de qualssevol lloc.
Trobo interessants els temes que hem tractat al blog, des de les pel·lícules vistes que t’obrien portes a la capacitat de crear i al sentiment de l’artista creador i la seva vida fins als temes de les imatges i les formes essencials, m’han fet parar a pensar en tot allò que m’envolta, el seu sentit, la seva funció i el perquè de la seva forma i ha estat un treball molt enriquidor alhora de crear.
Un dels punts sorprenents de l’assignatura va ser la demostració de modelar un retrat en nomès dues hores tot un repte per a l professor i que ens va demostrar el que ens queda per aprendre, potser a més d’un també li hauria agradat veure altres professors al seu lloc a veure quants s’atrevirien a fer la classe en directe amb tots els alumnes observant i jutjant el resultat…

No hay comentarios: