domingo, junio 15, 2008



Dessislava Mincheva


La conferència a la que vam assistir corria a càrreg de Dessislava Mincheva, artista provinent de Sofia i professora de la universitat d'aquesta ciutat. A part de parlar-nos de la seva obra, venia a oferir-nos la possibilitat de cursar un erasmus a Bulgària. Ens va parlar de que Sofia era una ciutat molt enriquidora culturalment, que estava fent un gran pas en el món de l'art. I que, en definitiva, era un bon moment per fer-hi una estada.


Personalment vaig trobar que la seva obra està plena d'un excel.lent coneixement i precisió tècniques, un domini del dibuix i la composició sobradament acadèmics. Amb tot, molt clàssica, pels temes i el color, però una artista completa, amb un vagatge formal i tècnic que es respira en la obra.


Ens va encoratjar a tots a seguir la nostra carrera professional amb fermesa i convenciment, a alçar-nos per explicar al món el que les nostres mans oferien, sense por al fracàs. La veritat és que transmetia seguretat i una tranquilitat colpidora.


La conferència en sí em va semblar un pèl avorrida, pel fet que fou llegida enlloc de parlada. Tret d'aquest punt, va ser prou interessant.

No hay comentarios: