martes, abril 17, 2007

Harmonia i formes essencials













L'essència de la vida es troba en la natura, la naturalesa és sàvia i rica capaç de sobreviure i adaptar-se als agents externs que s'hi oposen. Antoni Gaudí basava tots els seus estudis, formes estructurals i harmonies en el que li ensenyava el seu gran mestre per excel·lència, la natura.
Una tulipa, els pètals d'un narcís, les herbes de romaní, l'estructura d'un pi, les gotes que llisquen per les seves agulles just després de la pluja o les aigues d'un pantà on es sotmeten tot tipus d'elements al nivell que arriba són petits exemples de la força física i harmònica que representen les estructures vegetals.
Les formes essencials jo les trobo totes en la natura no nomès en les estructures vegetals sinó també animals tot i que les primeres són més fàcils d'observar i estudiar. Per a mi aquestes fotografies són petites escultures que he pogut trobar fent una excursió i on la bellesa del paisatge em marcava de guía a l'hora de parar, baixar de la furgoneta i trobar mil formes essencials per estudiar al voltant.

No hay comentarios: